Hem

 

Få insikt

Ta med din inspiration och skapa en daglig vana av den

 

Få en buddy

Lär dig DIDU Buddyprocess och få daglig support

 

Få support

Habit Makers tillämpar nyckelprinciper för att minska motstånd och skapa utveckling

 

Få utveckling

Små dagliga segrar, fokus på ditt mål och vänligt stöd bygger självkänsla och tillväxt

En bra vana tar dig närmare ditt mål, medans en dålig tar dig längre bort!

Det är så enkelt, men det är inte lätt!
Det är därför DiDU Habitmakers skapat ett optimalt stöd, med männsklig kontakt, app för Smartphone, uppföljning, utbildning och seminarier, allt för att du ska lyckas till 100%.

Vanor är fantastiskt kraftfulla. Vi håller med James Clear, de är det sammansatta intresset av beteendeförändring. Men enligt University College London utvecklas vanor efter en process med initiala upprepningar, ofta många månader. De flesta människor kommer inte att upprepa något dagligen på egen hand eftersom de inte har vanan. För oss på DiDU Habitmakers är detta en möjlighet. Med vår DiDU Habitmakers Challange bygger du viktiga egenskaper som äkthet och självledarskap. Det är också en möjlighet att arbeta tillsammans, lära sig att öppna upp, bygga positiv lagkultur och att få hållbara positiva vanor.

Upplev hemligheten bakom framgångsrika människor


De som lyckas ger sig inte. DiDU Habitmakers finns för att dela konsten att få det gjort. Forskning visar att genomförandet är kritiskt för att lyckas.

Under utmaningen får du fem veckor av utbildning, stöd, app för Smartphone, uppföljning, seminarier och du utmanas hålla din vana i minst 21 dagar utan avbrott.

Detta bygger självkänsla, motivation och energi. Du kan vara igång inom 30 minuter. Välkommen!

Prova själv

 
FÖR LEDARE

Ta ditt team från inspiration till handling i deras vardag

I över 40 år har processen bakom DIDU® tagit människor avsevärda steg framåt i deras liv och utveckling, med inspirerande budskap som ditt. Vår plattform kombinerar det mänskliga stödet med live föreläsningar och app-baserad onlineutbildning för att skapa en engagerande resa.  Den kan användas för …

HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Promenera, löpa, kost eller meditation. Våra grupper har gjort dom alla.

DINA KLIMATAKTIVITETER

Flyg till dina kunder. Eller använd DIDU® för djup personlig kontakt

TEAMBYGGANDE

Använd Habit Making som ett tillskott av energi för att sammansvetsa en disribuerad arbetslag

VAD DU KOMMER PÅ

Vanor är hetta. I stället för att bara konsumera andras tips, vill folk har kunskap och stöd för att leva livet de vill.

DIDU Team

Grundarna till DIDU har gemensamt över 50 års erfarenhet av personlig utveckling, Coaching och mänskliga potentialen i de underliggande principerna kring DIDU®-processen och Habit Makers®

 

Mia Wright

Filmare. Trainer. Grundare

Mia är en prisvinnande dokumentärfilmare, som använde buddyprocessen för att få sina första ledande producentroller i London, för Viasat, National Geographics och Discovery.

 

 

 

Fredrik Svanberg

Coach. Trainer. Gundare

Fredrik har arbetat som konsult, chef och ledare kring IT  i över 35 år. Han är certifierad NLP Master Business Coach/Lärare och använde buddyprocessen för att starta sitt företag inom coaching och ledarskapsutvecking

 

 

Tim Wright

VD. Trainer. Grundare

Tim har en filosofie magister i Journalism från University of London och drev en europeisk publiceringsverksamhet i över 10 års tid Han använde buddyprocessen för att skriva sin första bok

 

 

Lär dig mer om vår app som levererar utbildning i DIDU Buddy Systemet och efter en vecka… en buddy!

 

 

Kontakta oss

DIDU Sweden AB

Lusthuset, Södra Larmgatan 6, 411 16 Göteborg 
Företaget har F-skattesedel

Org. 559218-6398

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm Välkomna

[mesmerize_contact_form shortcode=”wpforms id="89"”]